Автоспорт-Форум Херсон Пятница
03.Май.2024
15:07

Приветствую Вас Гость
RSS
ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ - А поговорить? ГлавнаяРегистрацияВход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
А поговорить? » Автоспорт » Профессиональный автоспорт » ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ (засідання комітету ралі ФАУ від 02 квітня 2011 р.)
ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ
AdamДата: Четверг, 14.Апр.2011, 01:39 | Сообщение # 1
Старейшина
Группа: Администраторы
Сообщений: 1591
Репутация: 2
Статус: Offline
Голові КАС ФАУ

Президії ФАУ

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ

засідання комітету ралі ФАУ від 02 квітня 2011 р.

ПРИCУТНІ: Голова Комітету О. Салюк

Члени Комітету: О.Александрова, С.Любімов, М.Лойленко, О.Петріщев, О.Рибак, Т.Чернуха

З різних причин відсунті О. Фельдман, І. Коломейцева.

1. Слухали: О. Cалюка, який надав додаткову інформацію стосовно пропозиції команди «Асканія» про поставку моношини марки «Pirelli» для учасників Чемпіонаиу України з ралі у 2011 – 2013 р.р.

Ухвалили: підписати угоду з командою «Асканія», як з моно поставщиком шин учасникам класу N-4 ралійного Чемпіонату України на 2011 рік. Підписання угоди на 2012 – 2013 р.р. відкласти до спільного засідання Комітету з офіційними представниками команди «Асканія» з метою підписання протоколу розбіжностей – одноголосно.

2. Слухали: О.Петріщева, який доповів про стратегію розвитку ралі в Україні, на основі якої ним розроблений проект відповідної програми.

Ухвалили: запропоновану О.Петрищевим концепцію прийняти за основу. Звернутись до КАС ФАУ з проханням визнати дійсним прийняте рішення комітету про обов’язкову участь для отримання індивідуального та командного заліку у трьох попередніх етапах та фінального з коефіцієнтом 1,5 на змаганнях Кубку України та внести поправку до п.п.12.1, 13.3. Основним та нагальним визнати питання надання Чемпіонату України з ралі 2012 року статусу відкритого. Усім бажаючим членам Комітету в тижневий термін подати Голові Комітету письмові пропозиції стосовно удосконалення концептуального проекту програми.

3. Слухали: О.Петрищева, який запропонував програму дій Комітету ралі стосовно створення та організації роботи клубу уболівальників ралі, як основи задоволення їх інтересів, взаємного спілкування людей, які не байдужі до ралі, шляхом виявлення ініціаторів такого руху, які будуть залучати в ряди клубу нових членів. Для цього їм слід запропонувати наступне: оголосити конкурс «кращий ралійний регіон» та систему нарахування балів за кожен розділ роботи, конкурси питань – відповідей (ралійний ерудит), конкурс «бренд ралі в Україні», патронат над проведенням змагань на серійних автомобілях. Не буде прогресу, якщо не сформується громадська свідомість стосовно нашого виду спорту.

Ухвалили: інформацію О.Петрищева – прийняти до уваги, доручити йому продовжити роботу у цьому напрямку, підтримати ініціативу та відкрити на офіційному сайті Комітету окрему сторінку для болільників. Рекомендувати організаторам вже з 2011-го року виділити окрему особу – менеджера по зв’язку з уболівальниками – одноголосно.

5. Слухали: О.Петрищева, який висунув свої пропозиції стосовно зміни порядку збору засобів і витрат Комітету ралі в 2011-му році, зокрема перекласти оплату витрат на приїзд-від’їзд, перебування і оплату роботи Спостерігача Комітету на організаторів шляхом часткової попередньої оплати і остаточного розрахунку з спостерігачем на місці.

Ухвалили: виділити з залишку коштів Комітету за 2010 рік дві тисячі грн. для презентації Чемпіонату України з ралі 2011 р. – одноголосно.

6. Слухали: Розгляд плану дій Комітету ралі на 2011 рік для отримання відкритого статусу Чемпіонату України з ралі на 2012 рік

Ухвалили: першочерговими діями Комітету у даному напрямку визнати: встановлення контактів та обговорення спільних дій у цьому напрямку з національною автомобільною федерацією Молдови, завершити опрацювання документів з представниками Росії (Єршов) та Білорусії (Овчінніков) стосовно створення нової зони для реєстрації в ФІА у складі: Україна, Росія, Білорусь, Молдова, Казахстан (можливо Грузія), завершивши його до кінця квітня 2011 р. – одноголосно.

7. Слухали: С.Любімова – про проведення змагань з ралі на серійних автомобілях. Організаторами цих змагань уже тривалий час порушуються вимоги безпеки і положення регламентуючих документів ФАУ, на це далі не можна не звертати уваги. Пропозиція: робоча група з ралі на серійних автомобілоях повинна перейти під юрисдикцію Комітету ралі, на наступному засіданні Комітету повинен бути присутній голова цієї робочої групи.

О.Рибак доповів присутнім про конкретні порушення організаторами змагань з ралі на серійних автомобілях регламентуючих документів ФАУ, особливо вимог безпеки (порушень правил медичного допуску до циз змагань водіїв, статусу і характеру додаткових випробувань. організації швидкісних перегонів на грунтових покриттях та ін.).

Ухвалили: 1. Клопотати перед КАС ФАУ, у зв’язку з систематичними порушеннями регламентуючих документів ФАУ, перепідпорядкувати робочу групу з ралі на серійних автомобілях Комітету ралі ФАУ.

2. До цього моменту призупинити діяльність робочої групи з ралі на серійних автомобілях.

3. Підтримати пропозицію Комітету безпеки змагань і медицини ФАУ не видавати свідоцтва організаторам ралі «Столиця – 1 автомобільний канал» у форматі участі у цьому змаганні серійних автомобілів, який вказаний у їх індивідуальному регламенті, до його приведення у відповідність до Загального регламенту ралі на серійних автомобілях.

4. Комітету ралі ФАУ запланувати проведення семінару для організаторів з ралі на серійних автомобілях - одноголосно.

8. Слухали: О.Салюка – про зміст листа від КАС ФАУ про призначення спостерігачів на змагання з ралі у 2011-му році.

Ухвалили: 1. Визнати доцільним з метою нагляду за якістю організації та проведення етапів Чемпіонату і Кубка України з ралі 2011 року, а також визначення рейтингових оцінок організаторів окремих ралі, виявлення слабких сторін підготовки змагань та окреслення напрямків їх подальшого удосконалення і розробки рекомендацій окремим організаторам, у 2011-му році скеровувати на ці змагання спостерігача від Комітету ралі ФАУ за кошти Комітету.

2. Клопотати перед КАС ФАУ надати Спостерігачу Комітету на етапи Чемпіонату України з ралі Олександру Салюку статус Спостерігача ФАУ, як Офіційній Особі ФАУ 2-ї категорії і Голові Комітету ФАУ. Замість окремого Спостерігача від ФАУ на етапи Чемпіонату і Кубка України. Просити КАС ФАУ скеровувати передбаченого Загальним Регламентом Чемпіонату і Кубка України з ралі 2011 року Делегата безпеки ФАУ за кошти організаторів – одноголосно.

9. Слухали: О.Петріщева про зміст листа від ФАУ стосовно невиконання організаторами змагань з ралі 2011 р. їх зобов’язань перед ФАУ (належне оформлення заявок на проведення змагання, договорів на проведення змагання і не оплата передбачених фінансових внесків).

Ухвалили: просити усіх перелічених у вищезгаданому листі ФАУ організаторів змагань терміново виконати свої договірні зобов’язання перед ФАУ – одноголосно.

Голова Комітету ралі ФАУ О.П.САЛЮК

Секретар засідання О.Ю.РИБАК

http://www.rally-ua.org/doc/pkr/192-2011-04-02-1komitet.html


Кто хочет, ищет возможности
Кто не хочет, ищет причины
 
А поговорить? » Автоспорт » Профессиональный автоспорт » ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ (засідання комітету ралі ФАУ від 02 квітня 2011 р.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024
Используются технологии uCoz